Logo Utrecht University

Lecturenet

Uitleg en informatie zoekfunctie

In het zoekveld kunt u een zoekterm invullen. De zoekmachine zoekt in/op:

  • De naam van de catalogus (een map met colleges die bij elkaar horen, bijvoorbeeld van 1 vak)
  • De Cursuscode
  • De titel van de cursus/lezing/college
  • De naam van de docent
  • De powerpointpresentaties bij de colleges

De resultaten van de zoekopdracht worden getoond in bovenstaande volgorde.

Zoekt u bijvoorbeeld op ‘metabolisme’, dan krijgt u onderstaand resultaat:

zoekhulp-300x262De resultaten
Te beginnen met alle catalogi die voor “metabolisme” zijn gevonden, vervolgens enkele losse presentaties en daarna het aantal colleges (presentations) waar die term in de slides is gevonden. Er zijn voor metabolisme geen colleges met die term in de cursusnaam.

Aanvullende informatie over de resultaten

Type: Aantal gevonden presentaties en catalogi, in dit geval 34 resp. 3.
Folder: In welke folders zijn deze presentaties gevonden, in dit geval 3 in ‘Cellen 2011’. Een folder is een map op de server; meestal komt de inhoud overeen met de catalogus met die naam. Klik op ‘More’ om alle resultaten te zien in deze categorie.
Created: Wanneer zijn de gevonden colleges aangemaakt, in dit geval zijn er 6 van 6-12 maanden geleden.
Primary presenter: De docent; in geval er meerdere docenten zijn, de eerstgenoemde. Deze informatie verschijnt alleen als het resultaat alleen presentaties bevat, en er meerdere docenten zijn.
Recorded: Wanneer is het college opgenomen; dit verschijnt ook alleen als er alleen presentaties in de zoekresultaten zitten. Alle filters zijn aanklikbaar.

groenLet op: alleen colleges met (groene pijl) voor de titel zijn te bekijken (‘viewable’). Als je dat college aanklikt start dit met afspelen.

roodDie met (rode stip) voor de titel zijn ingepland maar (nog) niet opgenomen (‘scheduled’). Gewoonlijk is een college maximaal 24 uur na opname beschikbaar.

Als u op een catalogus klikt krijgt u geen college te zien, maar een overzicht van de colleges die in die catalogus zitten.

RSS feed
U kunt een RSS feed aanmaken per catalogus. Zoek, bijvoorbeeld, op de naam van de collegereeks. U ziet in het zoekresultaat de catalogus met de naam van de collegereeks staan. Klik op de titel van het college en op de volgende pagina ziet u rechtsboven de RSS feed staan.